Dodatkowe informacje o produkcie
| Wartość odżywcza w 100g produktu: | |
| Wartość energetyczna | 46 kcal |
| Tłuszcz | <0,5 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1 g |
| Węglowodany | 10,7 g |
| w tym cukry | 10,7 g |
| Białko | <0,5 g |
| Sól | 1,1 g |
Ogórki marynowane bezglutenowe na occie jabłkowym słupki to wyrazisty przysmak o idealnym połączeniu kwasowości i delikatnej słodyczy. Dzięki marynowaniu nabierają głębokiego aromatu i chrupiącej konsystencji, a ocet jabłkowy nadaje im subtelną owocową nutę. Świetnie sprawdzają się jako dodatek do mięs, doskonale komponując się z pieczoną wieprzowiną czy drobiem. Idealne do kanapek, sałatek i deski serów, podkreślając ich smak wyrazistą kwasowością. Mogą być bazą do aromatycznych sosów i marynat lub znakomitym akcentem do dań kuchni fusion. Dodają potrawom wyjątkowego charakteru i świeżości.