Dodatkowe informacje o produkcie
Bio Fasolka Czerwona Kidney – Naturalne Źródło Energii i Zdrowia
Wzbogać swoją kuchnię o najwyższej jakości bio fasolkę czerwoną, pochodzącą z ekologicznych upraw, gdzie troska o naturę i zdrowie idą w parze. To wszechstronny i pełen wartości odżywczych składnik, który z łatwością stanie się ulubioną częścią Twoich posiłków.
Przed gotowaniem fasolkę należy namoczyć w wodzie na kilka godzin, a następnie ugotować do miękkości. Dzięki temu jej delikatny smak i kremowa konsystencja idealnie uzupełnią każde danie.
Bio fasolka czerwona kidney to idealny wybór dla tych, którzy cenią zdrowe, smaczne i ekologiczne produkty. Dodaj ją do swojego koszyka i stwórz dania, które pokochają wszyscy domownicy!
SKŁAD:
100% ekologiczna fasolka czerwona kidney.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1334 kJ /317 kcal
Tłuszcz 1,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g
Węglowodany 40 g w tym cukry 1,2 g
Błonnik 23 g
Białko 24 g
Sól 0,03 g
794 083 197
Gdynia, Wzgórze Bernadowo 233